Aermast Vlaggenmasten

De vlaggenmasten, vlaggen, pvc-doeken, tennisdoeken, spanframes en wandhoudersystemen van Aermast zijn een begrip in de wereld van de professionele signing.

het uitlichten van de vlaggenmasten en spanframes met energie zuinige leds is een ontwikkeling welke Aermast heeft ingezet.

Aermast is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van vlaggenmasten, frames, spanframes, huurmasten en aanverwante artikelen. Met een ervaring van 15 jaar op de wederverkopers markt kunnen wij zeggen dat wij de juiste partner zijn op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten. 

Aermast is door zijn specialisme al jarenlang de partner voor de professionele vlaggen en vlaggenmasten branche en heeft zich hier als een van de weinige vlaggenmasten producenten in gespecialiseerd en wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij mede door onze  onafhankelijkheid uw juiste partner zijn.

Wij leveren vlaggenmasten in verschillende soorten en maten: cilindrisch aluminium van 3 tot 9mtr, conisch aluminium van 5 tot 18mtr, conisch polyester van 5 tot 12mtr, 2-delige cilindrische masten van 6 tot 10mtr, telescopische vlaggenmasten voor bijvoorbeeld beursen van 3 tot 6mtr met een transportlengte van 2 meter.

Bijna alle Aermast vlaggenmasten zijn leverbaar met een draaitop met uithoudersysteem, een Hijsbare uithoudersysteem of een anti diefstalsysteem. Ook voor de grondbevestiging of muurbevestiging bent u bij Aermast aan het juiste adres wij adviseren u graag welke bevestiging het beste bij uw mast past. Enkele voorbeelden van bevestigingen zijn: kantelvoeten, grondbuizen, overschuifkokers, mastbokken en muurbeugels.

Al jaren is Aermast voor de Nederlandse markt de partner van Sapa PoleProducts www.Sapapoleproducts.com op het gebied van conische aluminium vlaggenmasten. Vanzelfsprekend plaatsen wij ook uw masten, frames en huurmasten in heel Europa.

Naast vlaggenmasten heeft Aermast ook lichtmastuithouders voor vlaggendoek en pvc-doeken in het programma. Deze worden vooral gebruikt op bestaande lichtmasten en gebruikt om toegangswegen in stad eb dorp te voorzien van (reclame) uitingen. Meerwaarde is dat Aermast de ervaring heeft en de opdrachtgever kan informeren over de mogelijkheden en de montage van deze lichtmastuithouders,

De hardware (vlaggenmasten en spanframes) moeten ook worden voorzien van geprinte vlaggen, banieren, spandoeken. Aermast is hiervoor de ideale partner voor B2B klanten. 

In 2015 zijn NSA en Aermast de samenwerking aangegaan met betrekking tot het op de markt aanbieden van hoogwaardig bedrukte wind doorlatende tennisdoeken.

     


Aermast adviseerde en leverde onderstaande vlaggenmasten voor de nieuwe Haarbocht tribune op het TT circuit in Assen in opdracht van BAM.  Deze masten zijn voorzien van luidsprekers en een bliksemafleiding