NSA urban products

De fiets gaat het straatbeeld in alle steden veranderen! 

Het goed en stabiel parkeren van de fiets, het opladen van de e-bike, fietsreparatiezuilen, fietspompen voor de openbare ruimte zullen het fietsen aangenamer maken.

De oplaadpunten en oplaadlockers voor e-bikes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Daarnaast levert NSA urban products ook het fietsbelonigssysteem van Dero uit de USA. Deze DeroZap werkt door middel van een RFID chip in het voorwiel van de fiets en een zender op de locatie.


Bikeeper


De Bikeeper is een uniek en gepatenteerd fietsenrek, ook geschikt voor e-bikes en fietsen met een mand of krat voorop. De fiets wordt stabiel geparkeerd zonder dat het voorwiel wordt belast. 


De fiets wordt in de stalling gereden, de Bikeeper - een samentrekking van bike (fiets) en keeper (houder) – kantelt en zet de fiets vast op het frame zodat deze naar beide zijden stabiel staat en niet omvalt. Doordat het fietsframe in het verlengde van het voorwiel staat, staat de fiets altijd recht geparkeerd.


Fietsmanden


Fietsen met kinderzitjes kunnen stabiel geparkeerd worden, tevens geeft het geen enkel probleem om fietstassen in- en uit te pakken terwijl de fiets geparkeerd staat in de Bikeeper. Fietsen voorzien van voordragers, transportrekken, manden en kratjes zijn geen probleem voor de Bikeeper, mits er genoeg afstand is tussen de klemmen.


Het is mogelijk om de geparkeerde fiets met een extra slot vast te zetten aan de aanbindmogelijkheid van Bikeeper.


DeroZap


De DeroZap van NSA zorgt voor het meten van de fiets door middel van RFID. Samen met Fietscity is voor MST een site met webshop ingericht waarin de 2000 fietsende medewerkers van Medisch Spectrum Twente de verdiende punten (Bikies) kan verzilveren bij de aangesloten fietshandelaren.

De Gemeente Bonheiden (B) gestart met 7 DeroZap zenders om het fietsen te stimuleren op haar basischolen. De leerlingen ontvangen Dukaten welke worden  gebruikt voor gratis kermisattracties.

DeroZap is de basis om bij bovenstaande projecten de fietser te registreren en te stimuleren. Met DeroZap start uw Fietsmarketing!

Daarbij hoort natuurlijk ook de fietsreparatiezuil en de fietspomp voor de openbare ruimte van NSA.


Fietsreparatiezuil


Dee fietsherstelzuil is voorzien van 9 stuks gereedschap aan een staalkabel om kleine reparaties aan de fiets te kunnen uitvoeren,

De Fietsreparatiezuil is standaard thermisch verzinkt en kan worden gepoedercoat volgens RAL. Ook is het mogelijk de fietsherstelzuil te personaliseren met logo's en teksten.    

De fietsreparatiezuil is een must in iedere fietsenstalling.