Urbikes Bike Sharing

Niet het bezit van mobiliteit maar het delen van mobiliteit is de toekomst. Urbikes biedt met haar leenfiets een goed alternatief voor het openbaar vervoer. 

Op ieder moment van de dag een fiets tot de beschikking van de inwoners en de bezoekers van een stedelijke omgeving houdt de stad leefbaar.

In 2016 is er een nieuwe ontwikkeling. de Urbike Move:.

De parkeerunit is erg eenvoudig en erg handig voor de gebruiker  Alle techniek zit in de fiets en is daardoor onderhoudsvrij en eenvoudig en snel te plaatsen.

Er zijn 2 modellen leverbaar: Mechanisch en Elektrisch.

De elektrische Move wordt geleverd met een accupakket van 10ah of 5,2 ah.  Met de 10 Ah accu is de actieradius 40 km en met de 5,2 ah accu circa 20 km.


Alle Urbikes zijn voorzien van RFID control en te openen met een persoonlijke pas verder is de Urbike voorzien van een kabel om de Urbike veilig te kunnen vastzetten waar de gebruiker het wil. Ook dit slot is te openen met de persoonlijke kaart.

Eduard Sentis ontwikkelde het concept "YoU aRe The EnergY" en brengt met de Urbike een herkenbaar en onderhoudsarm leenfietssysteem op de markt.

De Urbike stadsleenfiets, onderscheidt zich door zijn design en eenvoud.

80% van alle problemen met openbare / huurfietsen ontstaan door lekke banden en gebroken kettingen. De Urbike fiets is voorzien van vol rubber anti-lekbanden en van een unieke cardan aandrijving.


FIETSNIETJE

Eduard Sentis ontwikkelde ook het fietsnietje RIM. Deze stoere flexibele fietsaanbindbeugel past helemaal in het beeld hoe je als fietser wilt worden gezien!